Üdvözöljük! | Nyitva: H-P 9-17, Szo: 10-14, V: zárva | Online rendelés: 0-24 óra
Ügyfélszolgálat: +36 70 434 3414 +36 20 267 5142
Kosár (0 tétel) Összesen: 0 Ft
A Kosár tartalma  

Összesen: 0 Ft

Miért válassz minket?
  • 27% ÁFA tartalom
  • 100% Magyar tulajdonú cég
  • Több mint 10 év tapasztalat
  • Biztonságos rendelésfolyamat
  • Könnyen érvényesíthető garancia
  • Több ezer elégedett vásárló
  • Futár szolgálat
  • Európai készülékek 24 hónap garanciával
Telefon típusok
Szűkített keresések
Partnereink

Fogyasztó Barát
Fogyasztóbarát Mobilbirodalom mobil webshop

Bevezető, az online áruház használata

„Üdvözlünk a www.mobilbirodalom.com mobiltelefon web áruházban! Cégünk fő profilja az új, kártya független mobil készülékek forgalmazása.

Honlapunkon, a nap 24 órájában, egyszerűen, regisztráció nélkül tudja megrendelni a kiválasztott készüléket.

Telefonon történő rendelés az alábbi telefonszámokon:

+36 70 434 3414
+36 20 267 5142

A megrendelt és visszaigazolt készülékeket Budapesten a megrendelés munkanapján, országosan pedig 1 munkanapon belül kiszállítjuk. Tevékenységünk közé tartozik még a mobiltelefonok adása, mobiltelefonok szervizelése, mobiltelefonokhoz tartozó kiegészítők forgalmazása. Tevékenységünket minden esetben úgy végezzük, hogy annak színvonala a megbízóink által támasztott követelményeknek maximálisan eleget tegyen. Üzletpolitikánknak megfelelően, szolgáltatásunk során törekszünk az ügyfélközpontúságra, melyet ötvözünk a mindig fejlődő technikai lehetőségekkel, a meglévő ügyfeleink megtartása, illetve az újabb megbízói kör megszerzése érdekében. Munkatársaink közel 8 éves szakmai tapasztalata a távközlési piacon, garancia a szakértői kiszolgálásra!
Szerződés hatályba lépése:
A honlapon feltüntetett árak nem minősülnek közvetlen árajánlattételnek, az árváltozás jogát fenntartjuk! Egyes színek árai eltérőek lehetnek! A megrendelést minden esetben elektronikus levélben is visszaigazoljuk, amennyiben drágább a termék, mint az oldalunkon szerepel, a vásárló minden következmény nélkül elállhat a vásárlástól.

Megrendelésének időpontja az az időpont, amikor megrendelését eljuttatja a kereskedőhöz. Megrendelése akkor lép életbe, ha megrendelését visszaigazoljuk. Határnapok számítására a Ptk. rendelkezései az irányadóak. Az eladó a szerződést megrendelésben feltüntetett időpontban teljesíti - de legkésőbb a megrendeléstől számított 30 napon belül. Az eladó a házhoz, szállításhoz alvállalkozót vehet igénybe. Amennyiben a készülék nincs raktáron vagy nem elérhető, úgy a Mobilbirodalom tájékoztatja az ügyfelet a későbbi szállítási időpontról.

Fizetés módja:

A megrendelt terméket előre utalással vagy átvételkor készpénzzel fizetheti ki

Áfa tartalom:

A készülékeknél megjelenített bruttó árak 27%-os Áfa tartalommal rendelkeznek, és bruttó fizetésre vonatkoznak. A gazdasági társaságok könyvelésében költségként elszámolható.

1 év - 2 év garancia:

Az 1 éves gyártói garanciával forgalmazott készülékek minden esetben 1 év teljeskörű gyártói garanciával rendelkeznek, magyar nyelvű menüvel, összes gyárilag csomagolt alaptartozékkal. A 2 éves garanciával rendelkező készülékek ezen felül plusz 1 év szoftvergaranciával is rendelkeznek.

Elállás joga:

Az elállás jogát a 45/2014. Kormányrendelet részletesen szabályozza: "A fogyasztót megillető elállási és felmondási jog 20. § (1) Az üzlethelyiségen kívül kötött és a távollévők között kötött szerződés esetén a fogyasztót a (2) bekezdésben meghatározott határidőn belül indokolás nélküli elállási jog illeti meg. Olyan üzlethelyiségen kívül kötött és távollévők között kötött szerződés esetén, amely szolgáltatás nyújtására irányul, ha a 13. § vagy a 19. § szerinti nyilatkozat megtételét követően a teljesítés megkezdődik, a fogyasztót a (2) bekezdésben meghatározott határidőn belül indokolás nélküli felmondási jog illeti meg. (2) A fogyasztó az (1) bekezdés szerinti elállási vagy felmondási jogát a) termék adásvételére irányuló szerződés esetén aa) a terméknek, ab) több termék adásvételekor, ha az egyes termékek szolgáltatása eltérő időpontban történik,az utoljára szolgáltatott terméknek, ac) több tételből vagy darabból álló termék esetén az utoljára szolgáltatott tételnek vagy darabnak, ad) ha a terméket meghatározott időszakon belül rendszeresen kell szolgáltatni, az első szolgáltatásnak, a fogyasztó vagy az általa megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy általi átvételének napjától; b) szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szerződés megkötésének napjától számított tizennégy napon belül gyakorolhatja. (3) A (2) bekezdés a) pontjában foglaltak nem érintik a fogyasztó azon jogát, hogy az e §-ban meghatározott elállási jogát a szerződés megkötésének napja és a termék átvételének napja közötti időszakban is gyakorolja."

Amennyiben a készülék jelenleg nincs raktáron vagy nem elérhető, úgy kollégánk telefonon tájékoztatja az ügyfelet a szállítás későbbi időpontjáról Az ajánlat módosítási és visszavonási jogát fenntartjuk! „

Mobilbirodalom kártyafüggetlen márkás telefonok olcsón
A garanciális meghibásodást kérjük telefonon bejelenteni, diszpécserünk tájékoztatja a teendőkről.
Egyeztetést követően, a javításra váró készüléket webáruházunk szervizpontjára adhatják le, vagy küldhetik vissza.

Budapest 1205 Budapest, Alpár utca 2.
(Utánvéttel küldött csomagokat szervizpontunk nem vesz át.)

Garanciális ügyintézés: +36 30 651 2490

Legfrissebb három mobil hírünk:


További mobil híreink >>